Vastuullinen ihmisten johtaminen -kysely. Testaa organisaatiosi tilanne raportin ja työkalujen avulla.

AS3 EXECUTIVE Kehitä johtoasi, saavuta tavoitteesi

Tiedetään, että linjakkaalla johtamisella on vaikutusta organisaation tulokseen. Siitä huolimatta johtajilla on arjen kiireen keskellä yhä vähemmän aikaa itsensä ja oman johtajuutensa kehittämiselle.

 

AS3:n valmennusten avulla voit kehittää niin yksittäisiä johtajia kuin koko johtoryhmääkin niillä alueilla, jotka ovat teidän organisaationne näkökulmasta keskeisiä. Yksittäisen johtajan tueksi tarjoamme coachingia ja koko johtoryhmän tueksi Executive Team Development -valmennusta

Miksi valmentaisimme johtoryhmäämme? 

Yksittäisten johtajien osaamisen lisäksi hyvin toimiva johtoryhmä on avainasemassa koko yrityksen onnistumisessa. Organisaation on vaikea menestyä, jos jokainen johtaa vastuualuettaan huomioimatta koko organisaation etua. Johtoryhmälle suunnattu valmennus kirkastaa yhteistä päämäärää ja tukee keskinäisen luottamuksen rakentumista.

Johtoryhmän valmentaminen kannattaa esimerkiksi kun:

1. Johtoryhmänne tulee viedä yritys suuren muutoksen läpi

2. Haluatte kehittää johtoryhmän päätöksentekoa ja toimintakulttuuria

3. Haluatte ottaa aikaa arvioidaksenne omaa toimintaanne ja lisäarvoanne yrityksen menestykselle

lue lisää executive team developmentista
Mieti organisaatiosi ylintä johtoa: Johdatteko organisaatiota samaan suuntaan? Viestittekö tarpeeksi? Onko teillä aikaa ihmisten kohtaamiselle? Onko oma jaksamisenne kunnossa? Oletteko motivoituneita tehtävissänne? Toimiiko yhteistyö välillänne? Hanna-Leena Livio, Partner, AS3 Finland
Mietteliäs hahmo vuoren huipulla outplacement
case coaching

"Suosittelisin coachingia ihan jokaiselle"

Oletko miettinyt, olisiko coachingista sinulle tai työntekijöillesi hyötyä? Tutustu valmennettavamme uracoaching-kokemukseen alla.

lue valmennettavamme tarina

Miksi kokeilisin coachingia

Coaching sopii hyvin yksilöllisiin haasteisiin ja kehitystavoitteisiin, kuten oman johtamisen ja vuorovaikutuksen kehittämiseen, seuraavan ura-askeleen miettimiseen, onnistumiseen uudessa työssä, haastaviin johtamistilanteisiin, sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.

Executive Coaching -ohjelmassa johtaja sparraa, kehittyy ja ideoi yhdessä oman, itsekin johtotason kokemusta omaavan coachinsa kanssa. Coach haastaa uusin näkökulmin, varmistaa tavoitteidesi selkeyden sekä antaa sinulle suoraa ja rehellistä palautetta. Coachingin tavoite on hyvin käytännönläheinen; se tukee sinua itsellesi asettamiesi tavoitteiden saavuttamisessa!

Ulkopuolinen coach on luonteva sparraaja myös sellaisissa asioissa, joista ei voi vapaasti keskustella työkavereiden tai kollegoiden kanssa.

lue lisää executive coachingista

Kiinnostuitko?

Jätä meille tietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.