Coach taskussasi - Lue uudenlaisesta vaikuttavasta coachingista ja varaa demo!

Executive outplacement Johtaja, oletko miettinyt seuraavaa tehtävääsi?

Irtisanomiset ovat ylimmän johdon rooleissa yleisiä. Organisaatioiden tarpeet ja odotukset muuttuvat, ja silloin usein halutaan vaihtaa myös johtajia. Siksi sinulla on hyvä olla suunnitelma sille varalle, että irtisanominen sattuu kohdallesi. 


Executive Outplacement-valmennus on yrityksen ylimmälle johdolle tarkoitettu ohjelma, joka vauhdittaa urasuunnittelua ja työllistymistä.

Miksi käyttäisin executive outplacementia?

1. Irtisanomiset ovat ylemmän johdon arkipäivää. Neuvottelemalla Executive Outplacementin osaksi mahdollista irtisanomispakettiasi olet varautunut yllättäviinkin uranvaihdoksiin. Tulevaisuutta kannattaa siis miettiä jo ennen kuin tilanne osuu kohdallesi.

2. Saat vauhtia työnhakuun. Koska sopivia paikkoja on vain vähän, johtotason työllistyminen vie aikaa - Executive Outplacement nopeuttaa työllistymistäsi.

3. Kirkastat urasuuntaasi. Milloin olet pysähtynyt todella miettimään seuraavaa ura-askeltasi? Executive Outplacement -valmennus on oiva tilaisuus jäsentää uraasi, kirkastaa ymmärrystä omista vahvuuksista ja saavutuksista sekä miettiä tulevaa. Kokenut johdon valmentajasi tukee sinua niin tavoitteiden kirkastamisessa kuin niitä kohti kulkemisessa.

lue lisää executive outplacementista
case executive outplacement

"Uuden työn löytäminen vie aikaa, myös johtotasolla"

Nokian entinen Vice President Niklas Savander kertoo työnhakuprosessistaan AS3:n kanssa.

tutustu niklaksen tarinaan
Executive outplacement kuvitus vuorikiipeiljä huipulla

Kiinnostuitko?

Jätä meille tietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

OTA YHTEYTTÄ!

Kerro meille tietosi, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!