Vastuullinen ihmisten johtaminen -kysely. Testaa organisaatiosi tilanne raportin ja työkalujen avulla.

executive team development Tuloksellinen Johtoryhmä

SAUMATON YHTEISPELI TUO TULOSTA JA AUTTAA MUUTOKSEN KESKELLÄ 

 

AS3 Executive Team Development tukee johtoryhmän tuloksellisuutta epävakaissa olosuhteissa. Valmennus tarjoaa välineitä erilaisten muutosten läpiviemiseen sekä auttaa johtoryhmää tarkastelemaan ja edelleen parantamaan omaa toimintaansa.

RAKENTAVAA JA TULOKSELLISTA YHTEISTYÖTÄ

Yhteiseen päämäärään sitoutuminen ja luottamus ryhmän jäsenten kesken ovat ratkaisevia menestystekijöitä johtoryhmän työskentelyssä. Johtoryhmälle suunnattu valmennus tukee keskinäistä luottamusta ja yhteydenpitoa, jotka ohjaavat rakentavaan ja tulokselliseen yhteistyöhön.

Valmennuksemme tarjoaa johtoryhmälle:

  1. Välineitä muutoksen läpiviemiseen.
  2. Käytännön työkaluja hyvään keskustelu- ja päätöksentekokulttuuriin johtoryhmässä.
  3. Mahdollisuuden tarkastella ja parantaa omaa toimintaa.

Onnistu muutoksissa

Tutkimusten mukaan muutoksista onnistuu vain pieni osa. Usein kyse on siitä, miten johtoryhmän jäsenet ja heidän tiiminsä toteuttavat halutut muutokset. Liiketoiminnan muutosprosessien menestyksellinen läpivienti mahdollistuu johdonmukaisella päätöksenteolla, yhteisellä päämäärällä ja selkeällä kommunikoinnilla.

AS3 Executive Team Developmentin avulla yrityksesi voi johtaa muutoksensa helpommin ja johdonmukaisemmin yhteiseen maaliin. 

Ammattitaitoiset huippuvalmentajat

Kaikilla valmentajillamme on kokemusta yritysten hallituksista ja johtotehtävistä. Tarpeen mukaan johtoryhmän käytössä on myös muita valmentajia sekä pohjoismainen ja kansainvälinen verkostomme.
tutustu executive-valmentajiimme