Vastuullinen ihmisten johtaminen -kysely. Testaa organisaatiosi tilanne raportin ja työkalujen avulla.

EXECUTIVE COACHING Pysähdy, kehity ja onnistu johtajana

EXECUTIVE COACHING - ASETA TAVOITTEITA JA SAAVUTA NE

 

AS3 Executive Coaching on tuloksellinen tapa pysähtyä arvioimaan omaa toimintaa, määritellä tavoitteita, kehittyä johtajana ja luotsata yritys onnistuneesti muutosten läpi. 

 

Executive Coaching -ohjelmassa johtaja sparraa, kehittyy ja ideoi yhdessä oman, itsekin johtotason kokemusta omaavan coachinsa kanssa. Coach haastaa uusiin näkökulmin, varmistaa tavoitteiden selkeyden sekä antaa sinulle suoraa ja rehellistä palautetta. 

milloin Executive coaching on paikallaan?

1. Liiketoiminnan muutokset
Johtaja jää usein melko yksin tiukoissa muutostilanteissa. Executive coach on tällöin luonteva ja puolueeton sparrauskumppani. Coach voi auttaa kyseenalaistamaan, mutta myös tukea jatkamaan valitulla tiellä.

2. Yksilöllinen johtamisen kehittäminen
Mitä pidemmälle johtaja etenee urallaan, sitä henkilökohtaisemmaksi hänen kehittymistarpeensa muuttuvat - samalla hän saa yhä vähemmän suoraa palautetta toiminnastaan. Executive coach on arvokas kumppani esimerkiksi ajankäytön haasteiden ratkomiseksi tai oman toiminnan arvioinnin ja kehittämisen tueksi.

3. Sujuva alku uudessa työssä
Tiesitkö että, ensimmäiset 100 päivää uudessa työssä ovat ratkaisevat johtajan menestymiselle? Organisaation ulkopuolelta rekrytoidulla johtajalla on kiire löytää oma johtamistyylinsä uudessa toimintaympäristössä. Samalla tavalla myös organisaation sisältä rekrytoitu johtaja joutuu oppimaan uutta ja luopumaan vanhasta. Executive coachingin tarjoaminen uudessa tehtävässä auttaa johtajaa - ja koko yritystä menestymään. 

4. Urasuunnittelu
Coaching ja erityisesti siihen liittyvät executive career value building -palvelumme tarjoavat mahdollisuuden syventää käsitystä omista vahvuuksista ja motivaatiotekijöistä sekä kirkastaa omaa arvoa työmarkkinoilla. Tulevaisuuden High Potential –johtajille ura-coaching on erinomainen mahdollisuus miettiä sitä, kuinka pitkälle haluaa urallaan tähdätä ja mitä on sen eteen valmis itse tekemään.

coachattavistamme oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä valmennukseensa 2021.

executive coachimme

Kumppanina ammattimainen ja kokenut coach

Tarpeen mukaan johtajan käytössä on myös muita coacheja sekä kansainvälinen verkostomme.

tutustu executive coacheihimme
case executive coaching

"Laitoin itseni sataprosenttisesti likoon"

Oletko miettinyt, onko coachingista sinulle tai työntekijöillesi hyötyä? Tutustu valmennettavamme coaching-kokemukseen alla.

tutustu coachattavamme kokemukseen

Tehoa coachingiin LevelUp alustalla

Coachingin tukena on AS3:n kehittämä, LevelUp alusta joka tuo coachingin intensiivisesti arkeen mukaan. Katso lyhyt esittelyvideo (1:36 min).

Kiinnostuitko?

Jätä meille viesti. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.