Vastuullinen ihmisten johtaminen -kysely. Testaa organisaatiosi tilanne raportin ja työkalujen avulla.

AS3 Executive Asiantuntevaa ja räätälöityä valmennusta yritysjohdolle

as3 EXecutive outplacement & executive coaching Saavuta tavoitteesi, vastaa muutosten tuomiin haasteisiin ja kehity urallasi.

AS3 Executive tarjoaa henkilökohtaisesti räätälöityjä executive outplacement- eli uudelleensijoittumisvalmennuksia, executive coachingia ja muita palveluita organisaatioiden johtoportaalle.

Meillä on lähes 30 vuoden kokemus työelämän muutostilanteiden tukena toimimisesta. Vuosien aika olemme valmentaneet onnistuneesti peräti 2500 yritysjohdon jäsentä Pohjoismaiden laajuisesti. 

Kokenut valmentaja TAKAA AMMATTIMAISEN TOTEUTUKSEN

  • Takanamme on 30 vuoden kokemus outplacement- eli uudelleensijoittumispalveluista ja executive-valmentajillamme on kokemusta niin johtotason työskentelystä kuin yritysten hallituksistakin.
  • Kaikki valmentajamme ovat oman AS3 Akatemiamme sertifioimia ja heillä on tyypillisesti myös EMCC:n (European Mentoring and Coaching Council) sertifiointi.
  • Kaikki ohjelmamme sisältävät valmennuksen tavoitteiden ja vaikuttavuuden arvioinnin ja niiden edistymisestä raportoidaan asiakkaalle. 
tutustu executive-valmentajiimme

Pitkäaikaisia tuloksia, ihmistä arvostaen

Kaikki toimintamme rakentuu yrityksemme kolmen perusarvon varaan:

  • Arvostava: Korostamme rehellisyyttä, empaattisuutta, kunnioitusta toisia kohtaan sekä kykyä keskustelevaan yhteystyöhön niin asiakkaiden kuin muidenkin sidosryhmiemme kanssa.
  • Liiketoimintalähtöinen: Autamme ammattitaidolla asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja yksittäisiä ihmisiä tuloksellisesti ja käytännönläheisesti.
  • Pitkävaikutteinen: Toimintamme rakentuu pitkäaikaisiin kumppanuuksiin ja tarjoamamme ratkaisut ovat pitkävaikutteisia ja kestäviä kaikkien osapuolten kannalta. 

Pohjoismainen ja Globaali

AS3 Executive on AS3:n itsenäinen tytäryhtiö, joka toimii Pohjoismaissa. Taataksemme kainsainvälisyytemme, AS3 on Lee Hecht Harrisonin, muutosjohtamisen kansainvälisesti johtavan toimijan, eksklusiivinen kumppani pohjoismaissa.

tutustu kansainvälisiin mahdollisuuksimme

Vastuullinen ja kestävä

Meille on tärkeää toimia vastuullisesti ja kestävästi yhteiskunnan ja ympäristön kannalta. Uskomme että se hyödyttää asiakkaitamme, valmennettaviamme ja kumppaneitamme sekä yhtälailla ympäristöä ja meitä itseämme.

tutustu vastuullisuuteemme